Advokat Borås

Välkommen till Advokaterna Melin & Fagerberg – din partner inom familjerätt och brottmål i Borås! Vi förstår att det kan vara svårt att ta steget att kontakta en jurist, men med vårt centrala kontor i Borås, som ligger i huset sidan om tingsrätten, och kostnadsfria inledande rådgivning kan du känna dig trygg i att få den hjälp du behöver.

Advokatbyrå i Borås

Byrån startade sin verksamhet i Borås i slutet av 90-talet genom advokat Michael Melin som varit verksam vid andra advokatbyråer i Borås. Därefter har byrån i obruten följd varit verksam i hjärtat av Sjuhäradsbygden. Det har sina fördelar med lokalkännedom i olika typer av mål. Vi är fortsatt en erfaren och engagerad advokatbyrå med fokus på familjerätt och brottmål. Våra övriga kontor ligger centralt i Göteborg, Trollhättan och Alingsås, vilket gör att vi enkelt kan hjälpa dig oavsett var du bor i regionen. Vi är även obundna som Göteborgsbaserad byrå, vilket ger dig en oberoende och opartisk rådgivning.

Det vara skönt att ha en advokat från en annan ort som ändå är lokalt förankrad i Borås. Vi arbetar med samma ärendetyper på flera orter, vilket bidrar till att öka erfarenheten av olika varianter och situationer. Eftersom vi har ett löpande utbyte på byrån av våra erfarenheter växer alla kunskapsmässigt till gagn för våra klienter.

Vi tillämpar s.k. true partnership eller musketörsprincipen, vilket innebär att vi arbetar tillsammans för att ge dig den bästa möjliga hjälpen. Vårt fokus ligger på att sätta klienten i centrum, oavsett om det handlar om t.ex. vårdnad om barn, bodelning eller brottmål.

Nära kontakt under ärendets gång

Vi är dedikerade till att erbjuda det personliga mötet och håller kontinuerlig kontakt med dig under ärendets gång. Vi finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor och ge dig den support du behöver. Vi försöker alltid att förklara rättsliga frågor och procedurer på ett sätt som är lätt att förstå även för den som inte är insatt i juridik. Du kan därför känna dig trygg med att du alltid kan ställa vilken fråga som helst till oss för att du skall känna dig involverad i ditt ärende. Det är viktigt att som advokat och klient bli ett slagkraftigt team.

Vi på Advokaterna Melin & Fagerberg är stolta över vårt arbete och strävar alltid efter att göra en positiv skillnad för dig. Vår ambition som jurister är att göra en insats som innebär att du känner dig nöjd och att du får en besvärsfri tillvaro i den speciella situationen.

Välj oss som din självklara partner inom familjerätt och brottmål i Borås och få den bästa hjälpen i en trygg och professionell miljö. Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri inledande rådgivning idag.