Advokat Trollhättan

Vi på Advokaterna Melin & Fagerberg är din självklara partner inom familjerätt och brottmål i Trollhättan och närliggande områden. Vi förstår att det kan vara en utmaning att kontakta en jurist och vi vill göra processen så smidig som möjligt för dig. Därför erbjuder vi alltid en kostnadsfri inledande rådgivning inom familjerätt för att ge dig en uppfattning om hur vi kan hjälpa dig.

Advokatbyrå i Trollhättan

Trollhättan har ingen tingsrätt, vilket kan påverka utbudet av juridiska tjänster. Vi gjorde ett medvetet val att starta vårt senast kontor i Trollhättan under våren 2022. Vi valde rätt när vi startade byrån i Trollhättan och för avsikt är verka där under överskådlig tid. Det har sina fördelar med lokalkännedom i olika typer av mål. Vi är fortsatt en erfaren och engagerad advokatbyrå med fokus på familjerätt och brottmål. Våra övriga kontor ligger centralt i Göteborg, Borås och Alingsås, vilket gör att vi enkelt kan hjälpa dig oavsett var du bor i regionen. Med hänsyn till de goda förbindelserna mellan Trollhättan och Göteborg kan det vara en del som arbetspendlar. Är det mer bekvämt för dig när du är på arbetsorten kan vi möta dig där i stället. Vi är även obundna som Göteborgsbaserad byrå, vilket ger dig en oberoende och opartisk rådgivning.

Vi tillämpar true partnership eller musketörsprincipen, vilket innebär att en för alla och alla för en. Vi sätter alltid klienten i centrum och vårt fokus ligger på att hjälpa dig inom familjerätt och brottmål. Vi har en gedigen erfarenhet inom dessa områden och arbetar hårt för att uppnå de bästa resultaten för dig.

Det vara skönt att ha en advokat från en annan ort som ändå är lokalt förankrad i Trollhättan. Vi arbetar med samma ärendetyper på flera orter, vilket bidrar till att öka erfarenheten av olika varianter och situationer. Eftersom vi har ett löpande utbyte på byrån av våra erfarenheter växer alla kunskapsmässigt till gagn för våra klienter.

Nära kontakt under ärendets gång

Vi tror på det personliga mötet med klienten och strävar alltid efter att göra ditt ärende så smidigt som möjligt. Vi är alltid tillgängliga för dig och håller kontinuerlig kontakt under hela ärendets gång. Vårt mål är att du ska känna dig nöjd med vår hjälp och att vi ska kunna påvisa en positiv skillnad för dig. Vi försöker alltid att förklara rättsliga frågor och procedurer på ett sätt som är lätt att förstå även för den som inte är insatt i juridik. Du kan därför känna dig trygg med att du alltid kan ställa vilken fråga som helst till oss för att du skall känna dig involverad i ditt ärende. Det är viktigt att som advokat och klient bli ett slagkraftigt team.

Advokaterna Melin & Fagerberg har varit verksamma som advokater i västra Sverige sedan 1999 och vi är stolta över att ha öppnat vårt kontor i Trollhättan på grund av den ökande efterfrågan på våra tjänster där. Om du behöver hjälp inom familjerätt eller brottmål i Trollhättan och närliggande områden är du mer än välkommen att kontakta oss på Advokaterna Melin & Fagerberg. Vi ser fram emot att hjälpa dig och lösa dina rättsliga problem på ett professionellt och effektivt sätt.